Hyppää sisältöön

Ympäristövahinkojen torjunnan uutiskirje – lue ja liity postituslistalle

Julkaisuajankohta 11.11.2021 19.12
Uutinen
Rajavartiolaitoksen aluksia koulutuksessa hinaamassa puomia, jota hyödynnetään öljyn keräämisessä merestä.

Avomerellä tapahtuvien öljy- ja kemikaalionnettomuuksien torjunta kuuluu Rajavartiolaitoksen merellisiin tehtäviin. Tiedotamme tehtävään liittyvistä toimenpiteistä ja hankkeista uutiskirjeessämme.

Rajavartiolaitos on vuodesta 2019 alkaen vastannut ympäristövahinkojen torjunnasta Suomen talousvyöhykkeellä ja aluevesillä aavalla selällä, siis avomeriolosuhteissa. Tätä työtä ei tehdä yksin, vaan tiiviissä yhteistyössä useiden toimijoiden kesken. 

Rajavartiolaitoksen esikunnan meriturvallisuusyksikkö on vuoden 2021 alusta julkaissut uutiskirjettä, jonka tarkoituksena on tiedottaa niistä toimenpiteistä ja hankkeista, joita teemme merellisten ympäristövahinkojen torjunnan kehittämiseksi Suomessa ja kansainvälisissä yhteyksissä.

Uutiskirje on suunnattu ensisijaisesti ympäristövahinkojen torjuntaan osallistuville sidosryhmille ja ammattilaisille, mutta myös muille asiasta kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy kolmesti tai neljästi vuodessa.

Voit lukea sekä uusimman 8.11. julkaistun uuiskirjeen, että aiemmat numerot oheisten linkkien kautta:

Uutiskirjeet julkaistaan verkkosivujemme Blogit- ja uutiskirjeet -osiossa.

Voit myös liittyä suoraan postituslistalle tämän linkin kautta.

Ympäristövahinkojen torjunnan uutiskirje on toteutettu Euroopan meri- ja kalatalousrahaston (EMKR) rahoittaman OILART-hankkeen tuella.

Raja - uutinen