Vuodesta 1990 lähtien Rajamme Vartijat on ollut Rajavartiolaitoksen virallinen sidosryhmälehti. Alkuvuosinaan lehti on ilmestynyt myös nimillä Rajamme Vartija ja Rajajääkäri. 

Rajamme Vartijat kertoo monipuolisesti Rajavartiolaitoksen tehtävistä ja ajankohtaisista aiheista. Se ylläpitää sekä perinteitä että luotaa tulevia Rajavartiolaitoksen ja rajaturvallisuuden kehityskulkuja. Lehti on yksi harvoista kansainvälisestikin luetuista rajaturvallisuuden erikoisjulkaisuista.

Lehti ilmestyy neljännesvuosittain. Osa artikkeleista ilmestyy myös ruotsiksi ja osa englanniksi. Rajamme Vartijat on julkaistu vuodesta 2020 alkaen saavutettavassa muodossa.

Lehti on tilaajille maksuton. Tilaukset, tilauksen peruutukset ja osoitteen muutokset sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai postitse osoitteeseen Grano Oy, Tilauskeskus, Rajamme Vartijat, Vehkakatu 1, 40700 Jyväskylä.

Löydät tuoreimmat Rajamme Vartijat -lehdet sähköisessä muodossa Rajamediasta. Vanhempia numeroita voit tarvittaessa tiedustella osoitteesta viestinta(at)raja.fi.