Перейти к содержимому

Vastaa Rajamuseon kyselyyn ja kerro mielipiteesi museouudistuksista

Julkaisuajankohta 13.4.2021 12.36
Tiedote

Vastaa lyhyeen kyselyyn Rajamuseosta ja kerro mielipiteesi siitä, mikä museossa kiinnostaa ja miten sitä voisi parantaa. Rajavartiolaitoksen historiaa Imatralla esittelevä Rajamuseo kehittää toimintaansa voimallisesti ja sinä voit vaikuttaa lopputulokseen.

Immolan kasarmialueella sijaitseva Rajamuseo on uudistamassa näyttelyään ja muuta museotoimintaansa. Vuonna 2022 perusnäyttely uudistuu täydellisesti Rajamuseon muuttaessa kasarmialueella peruskorjattuun vanhaan esikuntarakennukseen. Tässä kyselyssä kartoitamme muun muassa sitä, mitä sinä haluaisit nähdä, tehdä ja kokea uudessa Rajamuseossa. Kysymyksiä on myös muihin Rajamuseon kehittämisajatuksiin liittyen. Suurimmassa osassa kysymyksiä on vastausvaihtoehdot, mutta voit jättää myös pidemmät terveisesi museolle. Rajamuseon henkilökunta huomioi kaikki vastaukset Rajamuseon kehittämistyössään. 

Rajamuseon näyttelyä elävöitetään jo ensi kesäksi muun muassa äänitehosteilla ja animoiduilla esityksillä Rajavartiolaitoksen historiasta. Vitriineiden esineistöä päivitetään ja myös poseeraus legendaarisen Suomi-konepistoolin kanssa onnistuu. Tule katsomaan ja kokemaan!

Vastaa Rajamuseon kyselyyn (Webropol). Vastausaikaa on 9.5.2021 asti.

Tutustu Rajamuseon sivuihin osoitteessa raja.fi/rajamuseo.

Raja - tiedote